Admin CumhurBaşkanı
Evim Evli Olduğu Kişi:: &~ _ Daemon _ ~ İle Evli... Çocuklar:: (Adı Burak,4 Yaşında,Erkek)
| Konu: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Ptsi Tem. 13, 2009 11:35 am | |
| Seçimlere Katılmak İsteyen Üyelerimiz Kendilerine Bir Konuşma Hazırlamak Zorundalar.Öğreniğin Neden O Başbakan Y. Olucak Ne yararları olucak kendi kişisel parasını bi yerlere bağaşliyacakmı. Bunlar İçinde Olursa Konuşmanızın Katılabilirsiniz. Konuşmalar yapıldıktan.Üyeler Belirlendikten Sonra Seçimler Açılacaktır.Seçimlerden Sonra ise Başbakan Y. Seçilecektir. Bu Önemli Ve ciddi bir konudur sadece ' ' gibi ifade yollayan veya konuyla alakasız mesaj yazan üyeler Mahkeme Daha sonrada Hapise Atılacaktır!!! | |
|
Admin CumhurBaşkanı
Evim Evli Olduğu Kişi:: &~ _ Daemon _ ~ İle Evli... Çocuklar:: (Adı Burak,4 Yaşında,Erkek)
| Konu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Perş. Tem. 16, 2009 8:37 am | |
| Sitemizde Bir Hata Meydana Gelmiştir.Ve bazı mesajlar silinmiştir.Aday olan kullanıcıların tekrar konuşmalarını yapması rica olunur.
Katılanlar:Agent | |
|
Agent Başbakan Yardımcısı
Evim Evli Olduğu Kişi:: Bekar Çocuklar:: Yok.
| Konu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Perş. Tem. 16, 2009 9:26 am | |
| Vay yav yinemi yapcam | |
|
| |
Admin CumhurBaşkanı
| Konu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Perş. Tem. 16, 2009 10:12 am | |
| Agent gerçekten bende site çöktüğünde çok kötüydüm.Herşey bitmişti ama sonra sizi düşündüm o kdr emek harcadınız. ve tekrar açtım siteyi konuşmanın hepsini hatırlamasanda buda iyi tşk. | |
|
| Konu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Perş. Tem. 16, 2009 10:39 am | |
| Sitemi çöktü çok üzüldüm nasıl oldu? (Konuşmanın çoğunu hatırlamıyorum ama bu kadar ) | |
|
Admin CumhurBaşkanı
| Konu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Perş. Tem. 16, 2009 10:42 am | |
| Nese Buda Yeterli Konuyu Daha Fazla dağatmayalım chatbox a gel anlatayım. | |
|