SaNaL-DüNyA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SaNaL-DüNyA

SaNaL-DüNyA Türkiyenin En Kapsamlı Web Tabanlı Oyunu...

AnasayfaAnasayfa  GazeteGazete  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  GazeteGazete  S.D ÇiftliğiS.D Çiftliği  Giriş yap  
Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Smiley Oyunumuz Uzun Süreden Sonra Tekrar Açılacaktır ! Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Smiley Eski HesapLar Silinmeyecek,Eski Üyelere E-posta İle Bildirim Yapılacaktır Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Smiley Yeniliklerimiz Ve Yeni Kadromuz İle Aranıza Geri Dönmeyi Umuyoruz ! Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Smiley

Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!

2 posters
YazarMesaj
Admin
CumhurBaşkanı
CumhurBaşkanı
Admin

Evim
Evli Olduğu Kişi:: &~ _ Daemon _ ~ İle Evli...
Çocuklar:: (Adı Burak,4 Yaşında,Erkek)

Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Empty
MesajKonu: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePtsi Tem. 13, 2009 11:35 am

Seçimlere Katılmak İsteyen Üyelerimiz Kendilerine Bir Konuşma Hazırlamak Zorundalar.Öğreniğin Neden O Başbakan Y. Olucak Ne yararları olucak kendi kişisel parasını bi yerlere bağaşliyacakmı.

Bunlar İçinde Olursa Konuşmanızın Katılabilirsiniz.

Konuşmalar yapıldıktan.Üyeler Belirlendikten Sonra Seçimler Açılacaktır.Seçimlerden Sonra ise Başbakan Y. Seçilecektir.

Bu Önemli Ve ciddi bir konudur sadece ' Very Happy ' gibi ifade yollayan veya konuyla alakasız mesaj yazan üyeler Mahkeme Daha sonrada Hapise Atılacaktır!!!
https://sanal-dunya.forumdizini.com
Admin
CumhurBaşkanı
CumhurBaşkanı
Admin

Evim

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 8:37 am

Sitemizde Bir Hata Meydana Gelmiştir.Ve bazı mesajlar silinmiştir.Aday olan kullanıcıların tekrar konuşmalarını yapması rica olunur.

Katılanlar:Agent
Agent
Başbakan Yardımcısı
Başbakan Yardımcısı
Agent

Evim
Evli Olduğu Kişi:: Bekar
Çocuklar:: Yok.

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 9:26 am

Vay yav yinemi yapcam Crying or Very sad
Agent
Başbakan Yardımcısı
Başbakan Yardımcısı
Agent

Evim

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 9:36 am

Neden ben Başbakan Y. olmalıyım? :
- Çünkü arkadaşlar aranızda en aktif online olan kişi benim. Lütfen bunu kötü olarak algılamayın. Sadece en çok online olan kişi benim. Eğer kötü olarak algıladıysanız yinede özür dilerim...

Ne yararlarım olacak ve paramı nereye bağışlayacağım? :
- Ne yararlarım olucak ; Sanal Dünya'yı daha güzelleştirmek için elimden geleni yapacağım...
- Paramı nereye bağışlayacağım ; Tabikide önce belirtmek isterimki ilk gardiyanlık maaşımın 200TL'sini foruma 100 mesaj yazıp ve bana özel mesaj atana vereceğim... Wink

Neden Başbakan Y. seçimlerine katıldım? :
- Sanal Dünya'ya ilk üye olduğumda ben burda Mod olmalıyım ben burda Mod olmalıydım diyordum. Çoğu sitelerde yetkilerim olduğu için. Bende bunu gördüm ve seçimlere katılmayı düşündüm.

- Daha fazla söylemek istediğim birşey kalmadı... İyi eğlenceler...
Admin
CumhurBaşkanı
CumhurBaşkanı
Admin

Evim

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 10:12 am

Agent gerçekten bende site çöktüğünde çok kötüydüm.Herşey bitmişti ama sonra sizi düşündüm o kdr emek harcadınız. ve tekrar açtım siteyi konuşmanın hepsini hatırlamasanda buda iyi tşk.
Agent
Başbakan Yardımcısı
Başbakan Yardımcısı
Agent

Evim

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 10:39 am

Sitemi çöktü çok üzüldüm nasıl oldu? Crying or Very sad

(Konuşmanın çoğunu hatırlamıyorum ama bu kadar Sad )
Admin
CumhurBaşkanı
CumhurBaşkanı
Admin

Evim

MesajKonu: Geri: Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!   Başbakan Y. Seçimleri Hakkında! Icon_minitimePerş. Tem. 16, 2009 10:42 am

Nese Buda Yeterli Konuyu Daha Fazla dağatmayalım chatbox a gel anlatayım.

Başbakan Y. Seçimleri Hakkında!
1 sayfadaki 1 sayfası