SaNaL-DüNyA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SaNaL-DüNyA

SaNaL-DüNyA Türkiyenin En Kapsamlı Web Tabanlı Oyunu...

AnasayfaAnasayfa  GazeteGazete  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  GazeteGazete  S.D ÇiftliğiS.D Çiftliği  Giriş yap  
Nasıl Market Açılır?(Oku) Smiley Oyunumuz Uzun Süreden Sonra Tekrar Açılacaktır ! Nasıl Market Açılır?(Oku) Smiley Eski HesapLar Silinmeyecek,Eski Üyelere E-posta İle Bildirim Yapılacaktır Nasıl Market Açılır?(Oku) Smiley Yeniliklerimiz Ve Yeni Kadromuz İle Aranıza Geri Dönmeyi Umuyoruz ! Nasıl Market Açılır?(Oku) Smiley

Nasıl Market Açılır?(Oku)

YazarMesaj
Admin
CumhurBaşkanı
CumhurBaşkanı
Admin

Evim
Evli Olduğu Kişi:: &~ _ Daemon _ ~ İle Evli...
Çocuklar:: (Adı Burak,4 Yaşında,Erkek)

Nasıl Market Açılır?(Oku) Empty
MesajKonu: Nasıl Market Açılır?(Oku)   Nasıl Market Açılır?(Oku) Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 8:50 am

Kişisel dükkan açma özelliğimiz aktifleşti çok kısa bi süreklik sadece market açılabilecek bu markette 7,15 ve 30 günlük yemek paketleri satılacak isteyenler ya başkasının marketi ya sizin yada devlet marketinden yiyecek alıcak dükkan açmak için Kişisel Dükkan Açmak İsteyenler Kategorisine bi başlık açmalısını örnek:Market açmak istiyorum diye konunuza şunları yazıcaksınız

Market ismi:(Marketinizin ismi)
Patron:(Oyundaki İsminiz)

market açmak için 200 Tl Gerekiyor.marketinize onaylandı yazınca ben kişisel dükkanlar-kişisel merkaet ler bölümüne marketinizin ismi yazarak bi konu açmanız gerekiyo içerisine

7 günlük Yiyecek paketi
... Tl

15 günlük Yiyecek paketi,
.... Tl

30 günlük Yiyecek paketi
... Tl

Dükkanınızda yiyecek paketlerinin fiyatını siz belirliceksiniz..Fazla indirimli yapmamanızı tavsiye ederim çünkü her Hafta(7 Gün) dükkan kirası olarak 200 tl hesabınızdan düşecek peki ben nasıl para kazanıcam diyosanız birisi sizin marketin konuusuna ben 7,15 veya 30 günlük yiyecek almak istiyorum yazıcak siz onaylandı diceksiniz ve en geç 2 gün içinde hesabınıza sattığınız malın parası gelicek;)

Sorular Çaylak Foruma.!

En son Admin tarafından Çarş. Kas. 25, 2009 1:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
https://sanal-dunya.forumdizini.com

Nasıl Market Açılır?(Oku)
1 sayfadaki 1 sayfası